Boerderie Bewust! is ontstaan door onze passie voor het houden van speciale runderen, te weten Aberdeen Angusrunderen. We houden onze runderen op een bewuste manier. Dat is al begonnen bij het maken van een bewuste keuze voor het runderras dat wij houden: de Aberdeen Angus. Een soort rund dat zich kenmerkt door een gemoedelijk en nieuwsgierig karakter.

Onze runderen zijn sterk, gezond en genieten een natuurlijke levenswijze in een ruime en rustige omgeving. Wij verzorgen met passie een kwalitatief goed leven voor onze Aberdeen Angus runderen. Zo grazen ze bijvoorbeeld bijna het gehele jaar buiten in de bloem- en kruidenrijke graslanden van het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. 

Ook onze mannelijke Aberdeen Angus runderen, waarvan ons vlees voornamelijk afkomstig is, lopen bijna het gehele jaar buiten. Doordat wij kwaliteit verkiezen boven kwantiteit, hebben al onze runderen veel ruimte, rust en beweging. Hierdoor kunnen ze op een vriendelijke, rustige en natuurlijke wijze groeien.

De kwaliteit en de pure, bijzondere smaak van ons Aberdeen Angus vlees weerspiegelt de waarde die wij hechten aan het verzorgen van een kwalitatief goed leven voor al onze runderen. Doordat we lokaal actief zijn, houden we ook bewust rekening met onze omgeving en het milieu.

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie, of neem contact op indien u vragen heeft.

Met vriendelijke groet,

Boerderie Bewust!